LOUD

Påmelding

Sommerleir

LOUD! arrangeres på Haugetun folkehøgskole utenfor Fredrikstad
(ca 1 time fra Oslo, 15 minutter fra Fredrikstad sentrum).

Ankomst og avreise
Foresatte er selv ansvarlige for transport til leirstedet. Vi kan være behjelpelige med henting ved avtalte bussavganger i Fredrikstad, dersom deltakerne kommer med buss. Hvis ønskelig, kan vi også formidle kontakt mellom deltakerne i forkant sånn at de kan reise sammen. Gi oss beskjed dersom dere trenger hjelp med bussbytte i Oslo. I forkant av leirene, kommer vi til å samle inn fullstendig informasjon om reiseruter. Mer om dette kommer på mail.

Pris
Fram til 24. desember er pris per deltaker kr 3000. Det vil si kr 500 i rabatt. Etter dette vil pris per deltaker være kr 3500, og 2000 fra første søsken. Familier med vanskelig økonomi kan be om redusert eller ingen deltakeravgift.

Kontakt oss hvis dette gjelder deg.

 

Påmelding

uke 1 (23.–29. juni)

Påmelding

uke 2 (1.–7. juli)


elektroLOUD

Høsten 2017 arrangerer vi for første gang elektroLOUD.  Kurset holdes som en tohelgers workshop på Agenda X i Oslo sentrum og går av stabelen 21.-22. oktober og 4.-5. november. I løpet av disse helgene får du produsere din egen låt, utforske software og hardware, lære om musikkbransjen og treffe andre med samme interesser! elektroLOUD er for jenter og transpersoner mellom 16 - 26 år.

Pris
Deltakelse på de to workshophelgene med elektroLOUD koster 500 kroner.

PÅMelding

21.–22. okt & 4.–5. nov