LOUD

Hva er loud?

Hva er LOUD?

LOUD! er en årlig musikkleir for jenter og transpersoner mellom elleve og sytten. Gjennom en uke fyllt med låtskriving, bandøvelser, nye venner og konserter, jobber LOUD! for å skape selvtillit og musikkinteresse hos deltakerne. Leiren er åpen for alle, uavhengig av forkunnskaper. Det vil derfor være muligheter for å delta selv om du ikke har erfaring med å spille eller synge fra før. Samtidig er det også åpent for de som allerede har banderfaring. Deltakerne settes sammen i band med varierende bakgrunn, slik at de kan lære av hverandre. 

I 2018 arrangeres det to leire, én fra 23.-29. juni, og én fra 1.-7. juli. Leirene vil være på Haugetun Folkehøgskole utenfor Fredrikstad. Deltakelse koster 3500 kroner, men det er mulig med redusert pris for familier som trenger det.

Høsten 2017 arrangerer vi for første gang to helger med elektroLOUD. Der kan deltakere som allerede har spilt litt eller jobbet med låter fordype seg i musikkproduksjon. Helgene blir 21.-22. oktober og 4.-5. november. Mer om tilbudet her!