LOUD
_DSC5854.jpg

elektroLOUD

Lær å produsere din egen låt!

elektroLOUD

Nysgjerrig på musikkproduksjon? Har du kanskje skrevet noen låter, og lurer på hvordan du kan du kan bruke musikkprogrammer til å skape lydbildet og utrykket du ønsker? Eller har du tekster klare, og trenger bare en bra beat for å lage en hit? Da er elektroLOUD for deg!

elektroLOUD er et helt nytt prosjekt som arrangeres for første gang i sommer! elektroLOUD blir en del av den LOUD! Jentenes bandleir på Haugetun Folkehøgskole utenfor Fredrikstad fra 24.-20. juni og 2.-8.juli. programmet er for jenter og transpersoner som er mellom 13 og 17 år.

Som deltaker får du delta i ulike workshops som tar for seg mange sider av en musikkarriere. Blant disse er hvordan utforme presseskriv, pressebilder, merchandise, booking og liknende. Størsteparten av innholdet på elektroLOUD er allikevel musikkproduksjon, der profesjonelle musikere står for det pedagogiske opplegget. Du får prøve deg på ulikt software og hardware og får innsikt i de forskjellige prosessene i skapning og fremføring av elektronisk musikk. I slutten av uka vil du ha laget din egen låt, som du får fremføre for venner og familie!

Kjønnsforskjellene i andre musikksjangre minskes gradvis, men det ser ut til at produksjon og elektronisk musikk står igjen. Med elektroLOUD ønsker vi å endre dette! Et av våre mål med elektroLOUD er å gjøre teknologi tilgjengelig for nye, underrepresenterte grupper og på sikt bidra til større mangfold innen elektronisk musikk.

Meld deg på her!