LOUD! Jentenes bandleir
Låtskriving - innspilling - konserter - nye venner!
_DSC5854.jpg

elektroLOUD

Lær å produsere din egen låt!

elektroLOUD

elektroLOUD flyer høst 2018.jpg

Nysgjerrig på musikkproduksjon? Har du kanskje skrevet noen låter, og lurer på hvordan du kan du kan bruke musikkprogrammer til å skape lydbildet og utrykket du ønsker? Eller har du tekster klare, og trenger bare en bra beat for å lage en hit? Da er elektroLOUD for deg!

elektroLOUD ble arrangert for første gang høsten 2017. I 2018 utvidet vi prosjektet, og tilbyr sammen med AgendaX et kurs over hele høstsemesteret, med tre samlinger i Oslo. Datoer for 2019 kommer!

I disse tre helgene jobber vi kreativt for å bli godt kjent, og utforske ulike verktøy for å skape egen musikk. Hovedverktøyet er Ableton. LOUD sin pedagogikk ligger til grunn for kurset, det vil si at du ikke trenger å være ekspert på et instrument eller kunne masse om musikk fra før for å være ekspert på ditt eget musikalske uttrykk. Vi hiver oss ut i prøving og feiling, og leker oss fram til nye lyder og låter gjennom en rekke små og store praktiske øvelser.

Kurset koster 1400 kroner, inkludert all undervisning, mat og tilleggsutstyr (deltakere må ta med egen mac). Det er mulig å prøve Ableton gratis i 1 måned, og deretter kjøpe en versjon for 750 kr. Dersom du ikke har mulighet til å betale for kurs, programvare eller ikke har maskin kan du kontakte oss, så skal vi ordne slik at du allikevel får være med! (PS: er du eldre enn 26 år kan du allikevel være med hvis det er nok plasser).

 

Påmelding