LOUD! Jentenes bandleir
Låtskriving - innspilling - konserter - nye venner!
_DSC5854.jpg

elektroLOUD

Lær å produsere din egen låt!

elektroLOUD

elektroLOUD flyers 2019.jpg

Nysgjerrig på musikkproduksjon? Har du kanskje skrevet noen låter, og lurer på hvordan du kan du kan bruke musikkprogrammer til å skape lydbildet og utrykket du ønsker? Eller har du tekster klare, og trenger bare en bra beat for å lage en hit? Da er elektroLOUD for deg!

elektroLOUD ble arrangert for første gang høsten 2017. I 2019 tilbyr vi sammen med AgendaX et kurs over hele høstsemesteret, med tre samlinger i Oslo: 26.-27. oktober, 9.-10. november, 30.-1. desember.

I disse tre helgene jobber vi kreativt for å bli godt kjent, og utforske ulike verktøy for å skape egen musikk. Hovedverktøyet er Ableton Live. LOUD sin pedagogikk ligger til grunn for kurset, det vil si at du ikke trenger å være ekspert på et instrument eller kunne masse om musikk fra før for å være ekspert på ditt eget musikalske uttrykk. Vi hiver oss ut i prøving og feiling, og leker oss fram til nye lyder og låter gjennom en rekke små og store praktiske øvelser.

Kurset koster 1400 kroner, inkludert all undervisning, mat og tilleggsutstyr (deltakere må ta med egen mac). I år kan vi tilby Live 10 Intro gratis til deltakere som ikke har programmet fra før. Oppgi dette i søknadsskjemaet hvis det gjelder deg, så hjelper vi deg med registrering og installering. Dersom du ikke har mulighet til å betale for kurs eller ikke har maskin kan du kontakte oss, så skal vi ordne slik at du allikevel får være med! Kurset er åpent for jenter og transpersoner 14-26 år (PS: er du eldre enn 26 år kan du allikevel være med hvis det er nok plasser).

 

Påmelding